Väkommen till
kollektivhuset Stolplyckan

Renoveringen:
KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA SENASTE NYTT! Här kan du också ta del av alla saneringsgruppernas arbete! Och för att dokumentera för din grupp!
Vi frågar Stångåstaden:
1. Se vad andra har frågat tidigare.
2. Skriv dina frågor till Stångåstaden här!
Senaste uppdatering:
Stolplyckan i media
2019-03-24. Webbplatsen har fått en översyn avseende innehåll. Ny sektion för kommunikation med Stångstaden har införts. Valberedningen går nu att nå via mail. Lastcykelpoolen omskrivs. Allmän info håller på att uppdateras. Länkar gås igenom. Allt inte klart än. Ny sida har skapats för att samla på stolplyckans framträdanden i media..
Logga in...

| Fler
design by hkj
Start Området Kollektivet Huset Kommunikation
 

Tidningen


Kollektivhusets lokaltidning Stolplycketidningen är ett sant stycke historia! Utgivningstakten har varierat väldigt under kollektivets 25 år, från att som mest komma ut varannan vecka har tidningen något år kommit ut med ett eller två nummer. Idag är utgivningstakten fyra nummer per år. Tjockleken på tidningen har givetvis varierat ordentligt den också, allt från 3 hophäftade a4-sidor med rykande färska kollektivnyheter till magasintjocka pappersbuntar med artiklar, recept och personporträtt har getts ut under namnet Stolplycketidningen. Under vissa perioder har Stolplycketidningen haft en fast redaktion, ibland har ansvaret att ge ut tidningen vandrat från trapphus till trapphus, och i dagsläget ges den ut av mediagruppen.

Viktigt att komma ihåg är att Stolplycketidningen är till för alla husets invånare. Barnens teckningar, serier, funderingar och dylikt är alltså mer än välkommet material, då tidningen ibland är lite väl riktad till husets vuxna population.