Väkommen till
kollektivhuset Stolplyckan

Renoveringen:
KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA SENASTE NYTT! Här kan du också ta del av alla saneringsgruppernas arbete! Och för att dokumentera för din grupp!
Vi frågar Stångåstaden:
1. Se vad andra har frågat tidigare.
2. Skriv dina frågor till Stångåstaden här!
Senaste uppdatering:
Stolplyckan i media
2019-03-24. Webbplatsen har fått en översyn avseende innehåll. Ny sektion för kommunikation med Stångstaden har införts. Valberedningen går nu att nå via mail. Lastcykelpoolen omskrivs. Allmän info håller på att uppdateras. Länkar gås igenom. Allt inte klart än. Ny sida har skapats för att samla på stolplyckans framträdanden i media..
Logga in...

| Fler
design by hkj
Start Området Kollektivet Huset Kommunikation
 

Omgivningen


Stolplyckan ligger naturskönt, faktum är att vi som bor här är riktigt bortskämda av gröna träd och blad. Längs hela Stolplyckans östra långsida löper Magistratshagen som är en stor vacker hage med träd, lekplats, basket- och fotbollsplan, biodlingar samt många härligt backiga ytor att vandra runt eller leka på. Som om inte detta vore nog, så finner vi strax söder om huset en trevlig ankdamm och en minigolfbana. Och om vi styr kosan åt norr kommer vi till Trädgårdsföreningen. Trädgårdsföreningen är utan konkurrens Linköpings mysigaste grönområde/park, med promenadstråk, öppna gräsytor, vackra odlingar, porlande vatten och ett mysigt café beläget i ett högt torn uppe på en hög backe. Eftersom Trädgårdsföreningen är ett så gemytligt ställe, så förvånar det oss inte det minsta att det är här kommunens naturskola Naturcentrum ligger, eller att det här byggdes ett tropikhus med ett härligt café.