Väkommen till
kollektivhuset Stolplyckan

Renoveringen:
KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA SENASTE NYTT! Här kan du också ta del av alla saneringsgruppernas arbete! Och för att dokumentera för din grupp!
Vi frågar Stångåstaden:
1. Se vad andra har frågat tidigare.
2. Skriv dina frågor till Stångåstaden här!
Senaste uppdatering:
Stolplyckan i media
2019-03-24. Webbplatsen har fått en översyn avseende innehåll. Ny sektion för kommunikation med Stångstaden har införts. Valberedningen går nu att nå via mail. Lastcykelpoolen omskrivs. Allmän info håller på att uppdateras. Länkar gås igenom. Allt inte klart än. Ny sida har skapats för att samla på stolplyckans framträdanden i media..
Logga in...

| Fler
design by hkj
Start Området Kollektivet Huset Kommunikation
 

Aktivitetsgrupper


Det är väldigt trevligt när Stolplyckebor går samman i små grupper och anordnar trevliga aktiviteter för de andra som bor här, må det vara att köpa in redskap till våra gemensamma odlingslotter eller att hålla cafét öppet. För de flesta boende går det engagemanget i vågor, ibland har man tusen bollar i luften och ibland behöver man bara vara ifred och koppla av.

I denna stund (april 2010) finns ett tjugotal arbetsgrupper! Saknas det en aktivitet i huset kan det vara en bra idé att starta en ny grupp. Säkerligen finns det fler i huset som hakar på din idé. En grupp bildas formellt på ett stormöte. Under uppdateringen av hemsidan har vi valt att ta ner information som kan vara felaktig eller vilseledande. Kontakta info@stolplyckan.nu eller styrelsen om du behöver aktuell information om aktivitetsgrupperna.